+36 30 719 6588  

Webshopunk ajtaja mindig nyitva áll!

2021-01-29 10:48
Webshopunk ajtaja mindig nyitva áll!
Az online vásárlásnak rengeteg előnye van, ebből most 10-et felsorolunk:

Top 1: Kényelem

Hol máshol lehet pizsamában, a kedvenc házi papucsunkban vásárolni, mint otthon, a pihe-puha kedvenc fotelunkból a számítógépünkkel az ölünkben? Nem kell órákat sorban állni, nincs szükségünk eladói segítségre, hiszen időnk is van bőven átgondolni, hogy mit is szeretnénk a kosarunkba tenni. Nem kell egyik boltból a másikba rohanni, ha meg szeretnénk tudni, hogy hol olcsóbb a kiszemelt termék. Az internet segítségével villámgyorsan utánajárhatunk mindennek.

Top 2: Jobb árak

Olcsóbban, az eredeti árhoz képest sokkal kedvezőbben jutunk hozzá szinte mindenhez. Hogy mi ennek az oka? Pofonegyszerű: az online vásárlásban nincsenek közvetítők, így ennek a díja máris lejön a termékek árából. Ha webshopban vásárlunk, akár közvetlenül a gyártótól, hivatalos forgalmazótól tesszük ezt, így sokat meg is spórolhatunk. Nem beszélve az állandó akcióról, és kuponos lehetőségekről. Minőséget kapunk kedvező áron. Kell ennél több?

Top 3: Több márka

Online azoknak a márkáknak a termékeit is beszerezheted, amelyek a boltok polcain nem elérhetőek.

Top 4: Nincs tömeg

Máris elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ami sokunk életét megkeseríti vásárlás közben. Tömeg, tülekedő emberek, sorban állás, körözés órákig parkolóhely után kutatva. Mindezen problémák elkerülhetők, ha online vásárlunk.

Top 5: Ajándékok villámgyorsan

Közelegnek az ünnepek, az ajándékvásárlás legfontosabb időszaka. Természetesen ezt is elintézhetjük néhány kattintással otthonról, ráadásul ilyenkor még gazdagabb kínálattal és még jobb árakkal várják vásárlóikat az online boltok. „Ha online vásárláson töri most valaki a fejét, akkor a legjobb időszak következik számára – tudtuk meg Gerhát-Molnár Irinától, a Brands.hu ügyvezető igazgatójától, e-shop-szakértőtől. A webáruházak többsége halloweenre, Black Friday-re és persze karácsonyra is jóval nagyobb készletekkel készül, és persze ünnepi árakkal várja majd a vásárlókat. Érdemes akár napi szinten felkeresni a legjobban tetsző webáruházakat, és végigböngészni a legújabb akciókat" – tette hozzá a szakértő, aki kiemelte továbbá az online vásárlás előnyeinél, hogy ha így szerezzük be a kiszemelt termékeinket, akkor állandó nyitva tartással, 0-24-ben a nekünk legalkalmasabb időpontban vásárolhatunk, a számunkra legmegfelelőbb fizetési módot (bankkártyás vagy utánvét), választhatjuk, illetve oda kérhetjük a csomagunkat, ami a legkényelmesebb nekünk.

Top 6: Kevesebb költség

A hagyományos vásárlás közben hajlamosak vagyunk többet költeni, mint a tervezett. Például megéhezünk a vásárlás közben, ezért betérünk egy étterembe. De egy kávé is jól jönne utána, és persze ha már kiszabadultunk, jöhet egy jó kis mozi. Ezek mind-mind többletköltséggel járnak az online shoppingoláshoz képest.

Top 7: Ár-összehasonlítás


Az online vásárlás egyik legnagyobb előnye, hogy össze tudjuk hasonlítani a megvásárolni kívánt terméket. 

Top 8: Kisebb vásárlási kényszer

A hagyományos vásárlások során a legtöbbször olyan dolgokat is megveszünk, amelyekre nincs is igazán szükség. Mindez köszönhető az eladók ügyesen alkalmazott attitűdjének. Jól használt kommunikációval ugyanis bárki rávehető egy-egy felesleges dolog megvásárlására. Online vásárlásnál azonban ez szintén elkerülhető.

Top 9: Régi álmok beteljesedése

Az internet arra is kiváló, hogy régi, vagy használaton kívüli dolgokat olykor az eredeti ár töredékéért megszerezzük. Úgyhogy ha eddig valamit azért nem vettél meg, mert drága, az internetnek köszönhetően valóra válhat az álmod.

Top 10: Diszkrét vásárlás

Bizonyos dolgokat az ember nem szeret és nem is akar mások orrára kötni. A hagyományos vásárlás közben kíváncsi tekintetek fürkészik, kinek mi van a kosarában. Az online vásárlás alkalmával azonban ez nincs így.

(a life.hu cikke alapján)
2021-01-29 10:48