+36 30 719 6588  

Dancs Gomba

Keszthelyen érettségiztem és szereztem meg a mezőgazdasági áruforgalmi technikus képesítést, az azóta sajnos megszűnt Nagyváthy János Mezőgazdasági Szakközépiskolában. Később a Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdasági Karán végeztem agrármenedzserként. Cserszegtomajon élek feleségemmel, aki agrármérnökként végzett Mosonmagyaróváron. Eleinte, még a munkahelyünk mellett, őstermelőként ter­mesztettünk paprikát és uborkát hideghajtatásban és szabadföldön. Pár év után, mivel folyamatosan növekedett termelésünk volumene, könnyű volt a döntés, hogy a jövőben csak a mezőgazdaságban dolgozzunk.A jó termés érdekében számos dologra oda kell figyelni. Gomba termesztése során a levegő hőmérséklete, a páratartalom, a komposzt hőmérséklete, a szén-dioxid-szint és ezek megfelelő aránya a legfontosabbak. A csiperkegomba magas vitamintartalmú, jótékony hatású, tápláló, koleszterinmentes. A termesztésben az a célunk, hogy extra minőségű, tartalmas terméket biztosítsunk a vásárlóknak.
Szűrő
28 db raktáron
750 Ft
33 db raktáron
1 500 Ft
Raktáron
1 700 Ft
1 700 Ft / kg
1