+36 30 719 6588  

Ozsvárt Kolbászműhely

"Sok családi vállalkozáshoz hasonlóan, a miénk is egészen zötyögős úton született meg. 1991 óta dolgoztam különböző magyar húsipari cégeknél, majd öt éve kiszálltam a termékgyártásból. Soha nem képzeltem, hogy egyszer lesz olyan saját helyem, ahol szabadon állíthatok össze recepteket. Mivel a családommal egyre nehezebben tudtunk jó hústermékeket találni, ezért elkezdtem otthon készíteni pár dolgot. Idén megérett ez a projekt arra, hogy kikerüljön a konyhánkból és 2020. júliusában elindítottuk Hévíz közelében a kolbászműhelyünket. Jelenleg sertés, marha, bivaly és szarvashúsból töltök friss sütőkolbászokat sokféle fűszer és ‘kiejthető nevű alapanyagok’ felhasználásával; mindent tartósítószer-, adalékanyag- és ízfokozómentesen. Szeretnék biztosítani egy olyan kiemelkedő minőségű és gazdag ízvilágú termékcsaládot, amivel csökken az élelmiszeriparban kialakult minőségbeli vákuum és sok család tudja élvezni a húsból készült termékeket." A kiszolgálás a gyártáshoz igazodik, előfordulhat, hogy részben tudjuk teljesíteni a rendelést, de ezt előtte szóban leegyeztetjük. Kérjük ebben a megértésüket, hiszen rövid fogyaszthatósági idővel rendelkező kézzel gyártott termékekről beszélünk!
1