Kelemen Kenyere Pékség
A Kelemen Kenyere Pékség Reziben, ebben a Keszthelyhez közeli, festői kis faluban nyitotta meg kapuit.
A műhely megálmodója és alapítója Kelemen Gábor, aki hosszú évek hazai pékeskedése után, egy londoni francia pékségben dolgozva találkozott először az adalékanyagmentes, így egészséges, jóízű kenyerekkel. Innen már csak egy lépés vezetett a természetes kovászig, ami hamar a szenvedélyévé vált. Egyre erősebben fogalmazódott meg benne az igény, hogy szeretné másokkal is minél szélesebb körben megismertetni, hogy lehetséges a természetes, adalékanyagmentes, egyúttal ízletes kenyerek készítése. Magyarországra hazatérve, ezzel a küldetéstudattal és szorgos munkával hozta létre saját pékségét Reziben.
Kézműves pékségünkben minden kenyér kovászos technológiával, minőségi magyar lisztből készül, sok-sok türelemmel, szeretettel és gondoskodással fűszerezve.
Ezeket a kenyereket hoztuk most el Önöknek is, fogyasszák egészséggel!
A kenyereket 2 napos előrendelés után készíti el a pékség. Válogatni a www.szezonkosar.hu oldalon is lehetséges.
A pékség nyitvatartási ideje, illetve a kenyereket átvenni az alábbi időpontokban lehetséges:
Hétfő - Szerda - Péntek: 17 órától 19 óráig.
🗺Cím: Rezi, József Attila u. 2.
☝Rendelés leadás:
👉e-mail.: kelemen.kenyere@gmail.com
👉Facebook,messenger: https://www.facebook.com/kelemenkenyere
Érdeklődni telefonon: 06-30-7864087
Jó egészséget! Jó étvágyat kívánunk!