+36 30 719 6588  

KÖZÖSSÉGÜNK

   A Szezon Kosár Bevásárló Közösséget a Hévíz Balaton Zalai-Dombhátak LEADER Egyesület működteti. Az Egyesület 2003-as alapítása óta alapcéljának megfelelően dolgozik azért, hogy a működési területén élő lakosság életfeltételeit javítása, a vidék- és területfejlesztés társadalmi-gazdasági szerepét erősítse. Egyesületünkről további információkat itt találhatsz.
   Ezen célok megvalósítása mentén kezdett bele az Egyesület Munkaszervezete a Szezon Kosár Bevásárló Közösség életre hívásába.  Térségünkben több bevásárló közösség is működött hosszabb-rövidebb ideig. Ezen próbálkozások tapasztalatait összegyűjtve kijelenthetjük, hogy térségünkben nem idegen ez a piaci forma és nagy igény is mutatkozik rá. Ellenben elengedhetetlen a szilárd alap egy bevásárló közösség szervezésében. A Közösség a Gyenesdiási Termelői Piacon minden hónap utolsó péntekén Bevásárlónapokat szervez a Szezonkosár termelőivel. Ingyenes és tágas parkolóval, fedett átadótérrel, igényes toalettel és vidám hangulattal várjuk ide a Közösségünk tagjait a megrendelt termékek átvételére, vásárlásra. 
   A Kedves Látogató számára kellemes böngészést kívánunk a weboldalunkon! Amennyiben megtetszett Közösségünk, és szívesen csatlakozna, a regisztrációs felületen csatlakozhat! Reméljük hamarosan Vásárlóink között tudhatjuk!