+36 30 719 6588  

HOGYAN MŰKÖDIK A SZEZON KOSÁR BEVÁSÁRLÓ KÖZÖSSÉG?


   A Szezon Kosár online rendelési felületen való rendeléshez először regisztrálnod szükséges. Regisztrációddal és a közösségen belüli vásárlásaiddal nemcsak online felületünk állandó és biztos működéséhez járulsz hozzá, hanem az általad megvásárolni kívánt termékek rendszeres ellenőrzését, az Átadópontunk környezetének igényes fenntartását, valamint a workshopok, elődások, blogok szervezését is támogatod. Nem utolsó sorban a helyi termelőket, így a helyi gazdaságot is támogatod!

A RENDELÉS MENETE:


   Regisztráció után rendeld meg a kívánt termékeket. A rendelések összesítéséhez és továbbításához a legkésőbb Hétfő 24:00-ig! beérkezett rendeléseket vesszük figyelembe és továbbítjuk a termelők felé, akik személyre szóló pakkokat állítanak össze számodra. Így biztosan hozzájutsz a kívánt termékhez, valamint a termelőnek sem kell az esetleges felesleg kidobásától tartania.
   Az aktuálisan, szezonálisan kapható termékek listáját minden héten kedden frissítjük, és hírlevelet küldünk számodra emlékeztetőül. Így biztosan nem felejtődik el a rendelés leadása, valamint a legaktuálisabb információkról is elsőkézből értesülsz! Érdemes csatlakozni Facebook oldalunkhoz, ahol további információt, aktuális híreket találsz.

ÁTVÉTELI HELYSZÍN, IDŐPONT. MIBEN MÁS, MINT EGY PIAC?


   A leadott rendeléseket a Közösségünk Termelői személyre szabottan csomagolják, és személyes átadással vagy házhozszállítással adják át neked. A gyenesdiási Első Balatoni Hal-és Termelői Piacon (Gyenesdiás, Madách u., 8315)  minden hónap utolsó péntekén Bevásárlónapot tartunk, ahol személyesen veheted át, vásárolhatsz helyi termékeket.  A megrendelt termékeket készpénzben lehet a helyszínen kifizetni. 
   Nagy gondot fordítunk a helyi Termelők Közösségünkbe invitálására. Saját ellenőrzési rendszert alkalmazva vizsgáljuk partnereink termék-előállítási folyamatait, illetve külön odafigyelünk, hogy csak saját előállítású, magas minőségű, helyben termelt termékek kerülhessenek rendelési felületünk virtuális polcaira. Hisszük, hogy az ellenőrzött minőségű éllemiszerek fogyasztása kiemelten fontos saját és családunk egészségének megőrzése, immunrendszerünk fejlesztése érdekében. Emiatt kérésünkre partnereink a Munkszervezetünk előtt ún. nyitott gazdaságot folytatnak, betekintést engedve termelési folyamtaikba az év bármely napján!
  Bár a rendelések átadása egy piactéren valósul meg, Közösségünk nagyban különbözik a hagyományos értelemben vett piaci értékesítéstől. 
  Ezekkel az intézkedéseinkkel és a fent olvasható szabályainkkal nagyban hozzájárulunk a Közösségünkben megjelenő termékek magas minőségéhez, Közösségünk folyamatos bővüléséhez és a helyi tisztes Termelők megerősödéséhez!

Regisztrálj bátran!        Sok szeretettel vár a Szezon Kosár Bevásárló Közösség!