+36 30 719 6588  

TERMELŐKNEK JÓ TUDNI

ONLINE RENDELÉSI FELÜLET


Amennyiben csatlakozol Közösségünkhöz, a termékeid felkerülnek a webshopba. Továbbá online és közösségi média felületeinken kommunikáljuk, hirdetjük a termékeidet. Helyi nyomtatott sajtóban rendszeres hirdetéseken keresztül megjelenést biztosítunk a Közösségünk Termelői számára.


Ha termelőként csatlakoznál, írj nekünk: szezonkosarbevasarlokozosseg@gmail.com

PORTFÓLIÓ


Portfóliót készítünk rólad, gazdaságodról és termékeidről. A részletes bemutatkozással és fotóanyaggal (saját, vagy általunk készített) ellátott profilt hozunk létre az online felületen, ahol veled és gazdaságoddal megismerkedve Közösségünk Tagjai bátran válasszák majd termékeidet.

MEGLÁTOGATUNK


Mielőtt a Közösség Termelője lennél, személyesen elmegyünk megnézni a gazdaságot, hogyan termelsz, milyen módon állítod elő az élelmiszereket.
Hiszen alapvető érdekünk, hogy a Közösségünk Tagjai számára egészséges, helyi gazdaságból származó, szezonális élelmiszert biztosíthassunk.

A webshop a látogatottsági forgalom méréséhez a webshop saját adatbázisában tárolt, harmadik fél bevonása nélkül készített és harmadik félnek át nem adott, aggregált statisztikai adatokat gyűjt, mely adatok a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése miatt szükségesek. Az aggregált statisztikai adatok gyűjtéséhez csak abban az esetben használunk egy darab, cmitvisitor nevű 12 hónap lejáratú cookie-t, amennyiben ehhez a felhasználó előzetesen hozzájárult. A cookie használata pontosabb méréseket tesz lehetővé.